GApps - z nami ima vaša stranka vašo najnovejšo ponudbo vedno v žepu.

Mobilna aplikacija za vaše podjetje je namenjena vašim stalnim strankam, da imajo vašo najnovejšo ponudbo vedno v žepu.

Spletne strani so namenjene prvemu stiku s potencialno stranko. Pomemben je prvi vtis in veliko podatkov, da se stranka odloči za sodelovanje z vami in nakup pri vas. Vendar pa po tem, ko je stranka že kupila pri vas pogosto pozabite na preprosto dejstvo, da je precej lažje prodati izdelek ali storitev nekomu, ki je že sodeloval z vami, kot pridobiti novo stranko.

Ko gre za vašo stalno stranko, ki vas že pozna, je ni potrebno očarati s tem, kako dobri ste, to že ve. Vse kar želi je čim več uporabnih informacij o trenutni aktualni ponudbi na eni strani, s samo nekaj dotiki.

GApps je naša storitev, ki jo uporabljamo za oblikovanje edinstvene in unikatne, samo vaše mobilne aplikacije, ki je namenjena vašim stalnim strankam, da ima vašo najnovejšo ponudbo vsak trenutek v žepu.

Mobilna aplikacija je danes na ameriškem trgu že trend, ki pa počasi osvaja tudi svet in v Sloveniji jo imajo velika podjetja, ki se želijo približati svojim stalnim strankam. Za Vas izdelamo unikatno mobilno aplikacijo, ki je prilagojena Vam, vašemu imidžu, videzu in je barvno usklajena z vašo celostno podobo.

Ganesh je indijsko božanstvo, ki odstranjuje ovire na poti in prinaša srečo in to je točno tisto, kar želimo Vam. Z oblikovanjem vaše unikatne mobilne aplikacije vam pomagamo odstraniti ovire na poti do višje prodaje in omogočiti vašim stalnim strankam direkten stik s tem, kar je trenutno pri vas najbolj aktualno. Pravzaprav zapolnimo luknjo v vajinem odnosu. Na ta način bosta srečna oba.

Zakaj izbrati GApps storitev?

Za vas izdelamo mobilno aplikacijo, ki je prilagojena vašemu podjetju – design, barve, logotip

Izdelana mobilna aplikacija deluje na vseh pametnih telefonih in tablicah z Android operacijskim sistemom

Z mobilno aplikacijo Vaše stalne stranke na najbolj nevsiljiv možen način obveščate o vaših novostih in akcijah

S to mobilno aplikacijo ste 24/7 v stalnem stiku z vašimi najbolj zvestimi kupci

 

Prijazen je za uporabo, kajti v mobilno aplikacijo novosti, akcije, nove proizvode ali storitve vnašate preko preprostega spletnega vmesnika.

Preko spletnega vmesnika vnašate:

informacije o izdelkih ali storitvah,

slike izdelkov,

povezave na spletno stran s podrobnejšo predstavitvijo izdelka/storitve ali spletno trgovino, kjer kupci lahko naročijo izdelek,

določite časovno obdobje prikazovanja v primeru kadar je ponudba časovno omejena

Uporaba vaše unikatno izdelane mobilne aplikacije je idealna za vas, če se vaša ponudba dnevno spreminja, če imate akcije in novosti, ki jih želite približati vašim stalnim strankam.Skupaj z Android aplikacijo dobite tudi:

QR kodo, ki jo natisnete na svoje letake ali vključite v svojo spletno predstavitev. S to QR kodo si uporabniki sami naložijo mobilno aplikacijo na svoj pametni telefon ali tablico

Spletni vmesnik za vnos izdelkov ali storitev, ki jih želite predstaviti svojim kupcem

Qr koda je eno najpomembnejših orodij v sodobnem marketingu, ne le za velike blagovne znamke, vedno bolj se uveljavlja tudi pri uporabnikih. Gre za enostaven most, ki omogoča dostop do vaših informacij na spletu z uporabo pametnega telefona ali druge mobilne naprave, kot so npr. tablice.
Večina podjetij uporablja QR kodo za takojšen dostop do svoje spletne strani s pametnim telefonom. Vi lahko greste korak dlje. Ena QR koda lahko da vaši na izbiro dostop do spletne strani ali namestitev mobilne aplikacije na strankin telefon.

Kaj vam omogoča naša GApps storitev?

Svojim strankam boste ponudili samo vašo, edinstveno, unikatno oblikovano mobilno aplikacijo, ki jo boste poimenovali po svoji blagovni znamki (primer mobilne aplikacija za Hofer, Lidl, Spar, vsi veliki imajo svojo).

Takojšnji dostop do vseh aktualnih informacij o vaših akcijah v trgovinah.

Na voljo imate dva menija:

 

Mobilna aplikacija izdelana po meri vašega podjetja, vaše stalne stranke obvešča o novostih in akcijah v vašem prodajnem programu. Ključno je to, da je vašim stalnim strankam vaša ponudba vedno na voljo, v vsakem trenutku, s samo nekaj dotiki njihovega pametnega telefona. In za razliko od spletnih strani, ki so namenjene prvemu stiku in strankam, ki vas še ne poznajo, je vaša mobilna aplikacija namenjena ohranjanju rednega stika z vašimi stalnimi strankami.

To kar je po raziskavah najpomembnejše za vaše stalne stranke so

Enostavnost – Preglednost – Jasnost – Privlačnost

GApps za vas oblikuje mobilno aplikacijo, ki je všečna, narejena tako, da vaše stranke s čim manj klikanja in čim hitreje pridejo do iskanih informacij. S tem svojim stalnim strankam sporočate, da cenite njihov čas in da ste z njimi odkriti, samo en dotik daleč.

Kako do mobilne aplikacije po vaši meri?

V treh preprostih korakih:

1. Naročite po svoji meri izdelano mobilno aplikacijo.
2. V nekaj dneh vas bo obiskal naš predstavnik, s katerim boste skupaj izbrali izgled vaše mobilne aplikacije. Predstavil vam bo tudi internetno aplikacijo, preko katere boste osveževali vsebine, ki naj se prikazujejo vašim strankam na njihovem pametnem telefonu.
3. Ko bo prilagoditev aplikacije opravljena, predvidoma v nekaj dneh, lahko začnete obveščati svoje stranke, kako naj si vašo brezplačno mobilno aplikacijo naložijo na svoj pametni telefon.

GApps za vas oblikuje mobilno aplikacijo, ki  je namenjena pametnim telefonom z operacijskim sistemom Android. V Sloveniji se največ novih pametnih telefonov – okrog 80% - proda z Android sistemom.

Primer mobilne aplikacije:

Za več informacij nam pišite na e-pošto